0578-61 31 21

Dierenkliniek Epe-Centrum opent deuren op zaterdag 1 juni

10 05 2024 | Algemeen

Tussen 12.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe dierenkliniek aan de Hoofdstraat 156 in Epe. Na ruim 10 jaar is de kliniek van de Emmastraat in Epe een jaar geleden verhuisd naar het nieuwe praktijkpand aan de Hoofdstraat. Wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om de nieuwe kliniek ook eens van binnen te bekijken.

Op de open dag worden er diverse activiteiten georganiseerd. In samenwerking met Hondenschool & Gedragscoaching Samen Welzijn van Melanie Piek worden er buiten o.a. pakwerk demonstraties verzorgd. Eigen personeel geeft een minicursus EHBO bij huisdieren en een demonstratie over hersenwerk voor honden. Grijp ook de kans om de nieuwe dierenkliniek eens van binnen te bekijken. Onze dierenkliniek is namelijk veel meer dan de wacht- en spreekkamer die u doorgaans bezoekt. Wij laten u graag onze nieuwe kliniek zien met een interactieve speurtocht en u komt dan niet alleen in de wacht- en spreekkamers, maar ook in de operatiekamers, opnameverblijven en veel meer. Alle vragen goed? Dan dingt u mee naar een leuke prijs! Voor de kids staat er een springkussen klaar en de foodtruck verzorgt de bezoekers.

Wilt u kennis maken met onze nieuwe kliniek en ons passievolle team, dan nodigen wij u van harte uit op zaterdag 1 juni a.s. Normaal kunt u parkeren op de ruime parkeerplaatsen achter ons pand, echter voor deze open dag vragen wij u de P-route van het dorp te gebruiken.

Volg ons ook op: