0578-61 31 21

Ontmoet ons team

Dierenkliniek Epe-Centrum is uitgegroeid tot een veelzijdige dierenartsenpraktijk dat staat voor jouw huisdier. Dat komt door ons enthousiaste team van kundige medewerkers. Bekijk hier wie er allemaal bij ons werken. Wil je meer weten? Klik dan op de foto voor het persoonlijke verhaal en de specialisaties van onze collega’s.

Linda Voorhorst

Linda Voorhorst

dierenarts

Als kleuter wilde ik al dierenarts worden, maar na het gymnasium had ik de pech uitgeloot te worden voor de studie diergeneeskunde. Ik ben toen humane geneeskunde gaan studeren. Na het behalen van mijn artsexamen besloot ik alsnog diergeneeskunde te gaan studeren en werd ik ingeloot voor mijn studie. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht als dierenarts voor gezelschapsdieren. Wanneer u mij treft in de spreekkamer, dan verleen ik graag onze meer specialistische consulten, zoals het gedragsconsult en het maag-darm-lever consult. Daarnaast richt ik mij op de chirurgie van weke delen, traumachirurgie, kijkoperaties en endoscopie. Als kliniekeigenaar ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de diergeneeskundige zorg en ben ik bevoegd om officiële HD en ED foto’s te maken.

Bertine Anemaet-Molhoek

Bertine Anemaet-Molhoek

Dierenarts

In 2009 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2015 werk ik bij Dierenkliniek Epe-Centrum. Naast behandeling van honden en katten heb ik mij toegelegd op knaagdieren, konijnen, vogels, fretten en reptielen. Ik voer basis – en meer specialistische consulten en behandelingen uit. Daarbij ben ik allround chirurg. Verder heb ik mij toegelegd op de echografie en stel ik dieetplannen op bij allergie of andere problematieken. In onze kliniek ben ik verantwoordelijk voor alle dentale zorg. Samen met Ancilla voer ik alle gebitsbehandelingen uit.

Iris de Wilde

Iris de Wilde

Dierenarts

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent (België) als dierenarts voor gezelschapsdieren. Na mijn afstuderen ben ik direct als aan de slag gegaan bij Dierenkliniek Epe-Centrum. Ik heb mij ontwikkeld als allround dierenarts. Ik leg mij toe op eerstelijns consulten, behandelingen, microscopisch onderzoek en interne geneeskunde. Tijdens tweedelijns consulten dermatologie (huidkunde) diagnosticeer en behandel ik moeilijke allergieproblematieken. Ook zet ik maatwerkprogramma’s op voor immuuntherapie. Ik neem graag uitgebreid de tijd om de allergie bij uw huisdier op te sporen en ik zal er alles aan doen om uw dier van bijvoorbeeld jeukklachten te verlossen.

Hannah Spaander

Hannah Spaander

Dierenarts

Direct na mijn afstuderen in 2023 aan de Universiteit van Utrecht mocht ik als allround dierenarts aan de slag bij Dierenkliniek Epe-Centrum. Ik verzorg eerstelijns consulten, behandelingen, controles en vaccinaties. Inmiddels heb ik mijn draai zo goed gevonden dat ik mij ook steeds meer toeleg op de bijzondere dieren (vogels, konijnen, knaagdieren en reptielen), de interne geneeskunde en in het bijzonder de endocrinologie (hormoonaandoeningen). Ik bijt mij graag vast in een internistisch probleem en ontwikkel mij inmiddels ook als tandheelkundig dierenarts. Zo kan ik samen met Bertine de gebitszorg op me nemen.

Franc Viehoff

Franc Viehoff

Dierenarts

In 1988 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Daarna heb ik mijn opleiding voor specialistische chirurgie aan de universiteitskliniek voor gezelschapsdieren in Utrecht gevolgd. Sinds 2021 werk ik als ambulante specialist orthopedische chirurgie bij Dierenkliniek Epe-Centrum. Hier opereer ik veel aandoeningen aan het bewegingsapparaat, zoals patellaluxaties (knieschijf die uit de kom schiet), kruisbandproblemen, botbreuken en elleboogdysplasie.

Priscilla den Besten

Priscilla den Besten

Praktijkmanager

Als gediplomeerd paraveterinair ben ik in 2014 bij Dierenkliniek Epe-Centrum komen werken. In 2023 ben ik afgestudeerd als praktijkmanager. Ik zorg ervoor dat alles binnen onze kliniek op rolletjes loopt, zoals het inroosteren van ons team, opleidingen en de planning van de spoedgevallendienst. Verder coördineer ik de diergeneeskundige ondersteuning in de kliniek en vorm samen met Linda het traumateam, dat is ingespeeld op het behandelen van noodgevallen. Samen met Linda en Ancilla vorm ik ook het endoscopie- en laparoscopieteam van deze dierenkliniek en neem ik de meer complexe anesthesiegevallen op mij.

Ancilla van Oirsouw

Ancilla van Oirsouw

Paraveterinair

Ik ben gediplomeerd paraveterinair. Ik werk vanaf 2022 bij Dierenkliniek Epe-Centrum. Daarvoor heb ik enkele jaren gewerkt in een specialistisch centrum. In deze kliniek leg ik mij toe op assistentie bij behandelingen. Ook voer ik samen met Bertine veel gebitsbehandelingen uit. Ik assisteer bij operaties en zorg ervoor dat na een operatie de operatiekamers en het gebruikte instrumentarium weer klaar zijn voor een volgend gebruik. Verder werk ik in ons endoscopie- en laparoscopieteam en  verzorg ik de dieren die langere tijd in onze medium care opname units moeten verblijven.

Lynn Bolte

Lynn Bolte

Paraveterinair

Mijn centrale werkplek is de ‘back-office’ van de kliniek. U treft mij dus vaak aan de telefoon waar ik u probeer een zo goed mogelijk advies te geven of een afspraak met u inplan. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ons ‘in huis’ laboratorium en zorg daarmee voor snelle diagnostiek van bloed en urine wanneer u met uw huisdier in één van onze spreekkamers bent. Als allround gediplomeerd paraveterinair zorg ik ook voor assistentie in de spreekkamers en ondersteun ik de werkzaamheden achter de schermen als omloop.

Lara Star

Lara Star

Paraveterinair

Als gediplomeerd en allround paraveterinair ben ik sinds 2021 in Dierenkliniek Epe-Centrum werkzaam. U zult mij herkennen aan mijn Engelse tongval. Vaak zit ik achter de balie of aan de telefoon, waar ik u met veel geduld help bij het beantwoorden van uw vragen of bij het maken van een afspraak. In onze kliniek ben ik ook de ‘cat nurse’. Ik ben daarmee verantwoordelijk voor de meest katvriendelijke zorg voor uw kat in onze kliniek. Ik heb een ‘cat friendly DNA’ waarmee ik elke kat probeer te laten ontspannen, om zo het onderzoek of de behandeling zo stressvrij mogelijk te maken.

Manon Maneschijn

Manon Maneschijn

Paraveterinair

Na mij afstuderen als gediplomeerd paraveterinair in 2017 ben ik direct bij Dierenkliniek Epe-Centrum komen werken. Ik vervul de rol van gastvrouw en ben daardoor vaak het eerste aanspreekpunt bij binnenkomst. Als allround paraveterinair zet ik mij in voor de liefdevolle zorg van uw huisdier. Voor en achter de schermen. Binnen onze kliniek begeleid ik stages van nieuwe paraveterinairen. Ook ben ik de rechterhand van dierenarts Iris bij de diagnostiek en behandeling van huidproblemen. Verder doe ik binnen de kliniek het debiteurenbeheer en help ik u graag om bij minder beschikbare financiële middelen toch een goede oplossing te vinden voor de behandeling van uw huisdier.

Rick Langereis

Rick Langereis

Bedrijfsvoering

Als partner van Linda ondersteun ik sinds 2013 alle processen in de kliniek die niet direct met diergeneeskunde te maken hebben. Samen met Linda en Priscilla vorm ik het managementteam van de kliniek. Zo coordineer ik de administratie en boekhouding en houd me bezig met de ict, de inkoop en beheer van alle technische installaties. Samen met Priscilla ben ik ook verantwoordelijk voor personeelszaken en beheer ik het samenwerkingscontract met onze partners voor de spoedgevallendienst.

Baan of stage?

Baan of stage?

Ben jij geïnteresseerd in een stage of een baan bij ons? Kijk dan op deze webpagina.

contact >>

doorverwijzing dierenarts >>