0578-61 31 21

Onze visie

Passie voor diergeneeskunde in het algemeen en uw dier in het bijzonder!

Van jongs af aan heb ik een grote liefde voor dieren. Sterker: als peuter wilde ik al dierenarts worden. Die liefde voor dieren is nooit meer weggegaan. Ik groeide op in Epe, volgde het gymnasium in Apeldoorn en ben vervolgens dierengeneeskunde gaan studeren. Na afronden van die prachtige studie, deed ik ervaring op bij diverse klinieken en dierenartspraktijken.

Ik ontwikkelde een eigen visie en werkwijze en was er in 2013 klaar voor om mijn eigen praktijk te beginnen: Dierenkliniek Epe-Centrum.

 

 

Tijd voor dier én eigenaar

 

In mijn kliniek nemen we ruim de tijd voor dier én voor eigenaar. Wij ontvangen uw dier met open armen en leggen daarbij de nadruk op stressarm werken. Zo kunnen wij de oorzaak van een probleem beter achterhalen. Want als dieren minder gestrest zijn, dan is hun prognose beter.

Na ons 10-jarig bestaan in 2023 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand aan de Hoofdstraat in Epe. Vanuit dit moderne pand leveren wij diergeneeskundige zorg volgens kwalitatief hoge standaarden. Aandacht voor uw dier en voor uzelf staan daarbij centraal.

 

 

Zowel basis als specialistische zorg

 

Onze visie is dat uw huisdier de beste zorg krijgt. We werken daarbij vanuit één vertrouwde locatie. U kunt bij ons terecht voor de diergeneeskundige basiszorg, jaarlijkse controles en vaccinaties maar ook voor ingewikkelde operaties, gebitsbehandelingen en zeer uitgebreide diagnostiek.

In onze laagdrempelige kliniek wordt huiselijkheid en gezelligheid gecombineerd met klinische functionaliteit. Daarbij staan wij voor heldere communicatie met u als eigenaar, of dit nu over de diagnose, de prognose of kosten van de behandeling gaat. Kort en goed: wij hebben passie voor diergeneeskunde in het algemeen en uw dier in het bijzonder! Zien we u snel?

Linda Voorhorst
Eigenaar Dierenkliniek Epe-Centrum

 

Ons team

met passie voor diergeneeskunde in het algemeen én uw dier in het bijzonder 

Dierenkliniek Epe-Centrum is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat staat voor jouw huisdier. Dat komt door ons enthousiaste team van kundige medewerkers. Bekijk hier wie er allemaal bij ons werken en waar ze zich in gespecialiseerd hebben.

Wat de baasjes over ons zeggen:

“Linda is onze dierenarts sinds 2002. Na Devon en Clannad komen we sinds begin 2024 met onze pup Brennan (allemaal Welsh springerspaniëls overigens) bij Dierenkliniek Epe-Centrum. Met Clannad hebben we de meeste ervaring over de prachtige werkwijze. Vanwege een allergie moesten we maandelijks met hem naar Epe rijden voor een prikje. Zonder overdrijven: onze hond ging altijd heel blij mee. Vlak voor Epe begon hij steeds enorm enthousiast te ‘joelen’. Na dat vervelende prikje was er namelijk altijd tijd om te spelen en te knuffelen. Bij Dierenkliniek Epe-Centrum wordt er veel moeite gedaan om het probleem te achterhalen. Ze zijn net pitbulls, ze zoeken net zo lang totdat ze het vinden. Linda en haar collega’s laten hiermee zien dat ze beschikken over een buitengewone passie. Voor het dier, maar óók voor het baasje.”

Antoinette ter Horst, Voorst

Wat de baasjes over ons zeggen:

“Linda Voorhorst was ooit de dierenarts die de zwangerschap begeleidde van de moeder van onze toenmalige pup. Toen we Bella gingen ophalen, meldde de fokker haar positieve ervaringen over Linda als dierenarts. Sindsdien ben ik bij haar en nooit meer weggegaan. Linda is zeer kundig en ook nog eens een heel fijn mens. Waar je mee omgaat, daar raak je mee besmet, dat blijkt wel nu ik af en toe ook te maken heb met één van haar lieve collega’s. Stuk voor stuk hebben ze precies dezelfde visie over het vak: deel kennis, wees eerlijk, maak lol en heb passie voor dieren. Daarbij doet men hier alles in goed overleg. Dat merken we bij zowel onze katten Boris en Loetje (Smirre is er helaas niet meer), maar ook met alle honden die we gehad hebben. Zowel met de eerder genoemde Berner Sennenhond Bella die in 2019 overleden is, als ook met onze Roemeense hond Roef die we in januari hebben moeten laten inslapen. Inmiddels is pup Bliss (een Golden Retriever) de volgende uit onze dierenfamilie die veel zorg en aandacht krijgt bij Dierenkliniek Epe-Centrum.”

Esther Poelman, Teuge

Wat de baasjes over ons zeggen:

“De medewerkers van Dierenkliniek Epe-Centrum hebben áltijd oog en oor voor het dier. Ik ben hier nu enkele jaren klant en maak dat al mee vanaf het prille begin. Toen ik voor de allereerste keer bij deze Eper dierenpraktijk kwam, vroegen ze bijvoorbeeld hoe ik woon en wat mijn verdere thuissituatie is. Puur om dat als basis te gebruiken voor onze dieren. Zodat zij zich zo veel mogelijk op hun gemak voelen als ze naar de dierenarts moeten. De zeer lieve medewerkers hier, doen alles voor dieren. Soms is het moeilijk, zo moest ik mijn hond Hailey vorig jaar laten inslapen en hebben we afgelopen februari afscheid genomen van onze kat Gaya. Andere keren overheerst de vrolijkheid. Ik hoop dat we voor onze andere twee katten (Jody en Ramsey) en twee honden (Chorino en Nova) nog lang gebruik mogen maken van de diensten van deze sympathieke dierenkliniek. Ze zijn hier open, kundig en duidelijk, ze vertellen waar het op staat en ze verlenen top service!”

Angelique Breuring, Epe