Dierenkliniek Epe-Centrum

Hartelijk welkom bij Dierenkliniek Epe-Centrum, een veelzijdige dierenkliniek
speciaal voor kleine huisdieren. Passie voor het dier wordt bij ons gecombineerd
met kwalitatief hoogwaardige diergeneeskundige zorg en persoonlijke aandacht voor u als eigenaar.

Linda, Bertine en Priscilla

Over Linda

linda-foto-1.jpg

Voor mij viel alles op zijn plaats. Dierenarts zijn zit in mijn bloed.”

Mijn naam is Linda Voorhorst, gezelschapsdierenarts. Dierenkliniek Epe-Centrum betekent voor mij een droom die uitkomt. Iets waar ik al vanaf klein kind naar toe heb gewerkt.

Ik ben in Epe opgegroeid, heb in Apeldoorn het gymnasium doorlopen en heb, nadat ik voor de studie diergeneeskunde was uitgeloot, zes jaar geneeskunde als alternatief gestudeerd. Tijdens mijn studie geneeskunde miste ik het werken met dieren, mijn grote liefde. Ik werd pas in het zesde jaar van geneeskunde ingeloot en ben meteen na het behalen van mijn artsexamen gestart met diergeneeskunde. Voor mij viel alles op zijn plaats. Dierenarts zijn, zit in mijn bloed.

Ik heb mij gespecialiseerd op het behandelen van kleine huisdieren. Deze dieren en de geneeskunde die hierbij komt kijken, spreken mij het meest aan. Tevens vind ik de omgang met hun eigenaren erg leuk. Samen met de eigenaar streef ik naar een goed resultaat in een ontspannen en laagdrempelige sfeer.

Zelf ben ik eigenaar van zeven honden, zeven katten, twee paarden en drie kippen. Hieraan besteden mijn partner en ik een groot deel van onze vrije tijd.

Ik hoop u en uw dier persoonlijk te mogen begroeten in onze kliniek!

Linda

Bel voor een afspraak 0578 613 121

Openingstijden:

maandag8:30-17:30
dinsdag8:30-17:30
woensdag8:30-19:00
donderdag8:30-17:30
vrijdag8:30-17:30
zaterdag10:00-12:00

Dierenkliniek Epe-Centrum
Emmastraat 5, 8162 BA Epe