Dierenkliniek Epe Centrum

Hartelijk welkom bij Dierenkliniek Epe-Centrum, een veelzijdige dierenkliniek
speciaal voor kleine huisdieren. Passie voor het dier wordt bij ons gecombineerd
met kwalitatief hoogwaardige diergeneeskundige zorg en persoonlijke aandacht voor u als eigenaar.

Linda, Bertine en Priscilla

Over Dierenkliniek Epe-Centrum

Onze kliniek is uitgerust met de nieuwste apparatuur, zoals digitale röntgen, echo en een eigen bloedanalyse-apparaat. Hierdoor kunnen wij snel een diagnose stellen en tot behandeling overgaan. Om uw dier optimaal te monitoren tijdens operaties, is onze operatiekamer voorzien van moderne bewakingsapparatuur. Deze veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat uw dier met een zo laag mogelijk risico wordt geopereerd. Operaties waarbij veel bacteriën vrijkomen, zoals gebitsbehandelingen, worden in een aparte ruimte uitgevoerd.

Een veilige omgeving

Bij meer ingewikkelde behandelingen wordt zoveel mogelijk een specialist ingehuurd die bij ons in de kliniek de operatie uitvoert. Bijvoorbeeld bij operaties op het gebied van orthopedie. Uw dier kan dus in een voor hem vertrouwde omgeving blijven.

Stress beperken

Om stress zoveel mogelijk te beperken, hebben wij ervoor gekozen om zowel de wachtruimte als de opnameruimte te scheiden. Een kant is ingericht voor honden en de andere voor katten, knaagdieren en konijnen. In de kattenruimte is een zogenaamde ‘kattenparkeerplaats’ opgesteld, waarop uw kattenmand hoog geplaatst kan worden tijdens het wachten. Dit vermindert stress bij uw kat.

Puppy consult

Als extra service bieden wij het ‘puppy-consultatiebureau’. Tijdens een aantal korte consulten volgen wij de ontwikkeling van uw pup, zoals groei, gewicht en het wisselen van het gebit. Ook kunt u vragen stellen op het gebied van opvoeding en gedrag. Op deze wijze houden wij een goed beeld van uw dier en kunnen wij eventuele problemen vroeg signaleren en oplossen. Voor eigen cliënten is deze service gratis.

Voorlichting

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden over verschillende onderwerpen, zoals aankoop van een hond en honden/katten(probleem)gedrag of bijvoorbeeld over de oudere hond en kat. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de data.
Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. Wij hopen u graag te ontmoeten, telefoon 0578 613 121

Bel voor een afspraak 0578 613 121

Openingstijden:

maandag8:30-17:30
dinsdag8:30-17:30
woensdag8:30-19:00
donderdag8:30-17:30
vrijdag8:30-17:30
zaterdag10:00-12:00

Dierenkliniek Epe-Centrum
Emmastraat 5, 8162 BA Epe